Ilmajoen Makkaramestarit

Ilmajoen Makkaramestarit on Etelä- Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoen Pojanluomalla toimiva,
vuonna 1999 perustettu ”lihanjalostuspaja”. Makkaramestarit jalostavat korkealuokkaisia
erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Makkaramestarien tuotteissa ei käytetä
kamaraa eikä minkäänlaisia arominvahventeita, joten kaikki maut ovat aitoja.

Chorizo (n. 160g)

Ilmajoen Makkaramestareiden Chorizo on aito espanjalaistyylinen, ilmakuivaamalla valmistettu
kestomakkara, joka on tehty suomalaisesta lihasta espanjalaisella reseptillä. Opit ja resepti chorizo- makkaroiden valmistamiseen on todellakin saatu Espanjasta, jossa Makkaramestareiden Vesa on aikanaan työskennellyt kahdessakin eri makkaratehtaassa.

Chorizo- makkara on maukas ja lihaisa tuote, joka saa voimakkaan makunsa savupaprikasta sekä
valkosipulista. Chorizo on mainio valinta tapaspöytään, pizzan päälle, pastan kaveriksi kuin myös
muuhun ruoanlaittoon.

Kestomakkara nimitys viittaa säilyvyyteen, joka on parempi verrattuna muihin makkaroihin, johon vaikuttaa oleellisesti makkaran alhainen vesipitoisuus. Chorizo säilyy lyhyitä aikoja huoneenlämmössä. Pidempiaikainen ja avatun tuotteen säilytys viileässä valolta suojattuna.

7,00  7,00 

TOIMITUSKULUT

Suolet:

  • 1-4 kpl 5 €

Muut painon mukaan:

  • 0-2 kg 8 €
  • 2-7 kg 10 €
  • 7-15 kg 12 €
  • 15-35 kg 18 €
  • Nouto Huipulla- ravintolasta ILMAINEN.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN TOIMITUSKULUJEN MUUTOKSIIN.

Chorizo (n. 160g)

Ainesosat: Suomalainen sianliha, paprika, suola 4%, valkosipuli, oregano, hapettumisenestoaine
E300, säilöntäaine E250.

Ravintosisältö per 100 g:

  • Energiaa 1834 kJ/ 443 kCal
  • Rasvaa 40 g, josta tyydyttynyttä 14 g
  • Hiilihydraatit 1 g
  • Proteiini 24 g
  • Suolaa 4 g
Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chorizo (n. 160g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakaspalvelu