Toimitusehdot

Ilmajoen Makkaramestarit Oy

Verkkokaupan sopimus- ja toimitusehdot

Viimeistään maanantaina tehdyt tilaukset voimme toimittaa saman viikon perjantaina.

Nämä ehdot ovat Ilmajoen Makkaramestarit Oy:n (”Makkaramestarit”) toimitusehdot (”Ehdot”), joita sovelletaan ravintolahuipulla.fi -internetsivuston (”Verkkokauppa”) kautta ostettavien tuotteiden kauppaan Makkaramestarien ja asiakkaan (“Asiakas”) välillä.

Makkaramestarit Oy ei ole vastuussa sellaisesta tuotteen virheellisyydestä, toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksista, joka johtuu Makkaramestareiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Tällaisessa tilanteessa Makkaramestarit ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja noudattaa velvollisuuttaan heti kun mahdollista kyseinen tilanne huomioon ottaen.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Tilaaminen

Suurin osa tuotteista tilataan verkkokaupan ostoskori-toiminnon kautta. Jotkut (erikseen mainitut) tuotteet voi tilata vain puhelimitse.
Tilattaessa on Asiakkaan annettava kaikki verkkokaupassa pyydetyt tiedot, muuten tilauksen toimittaminen ei ole mahdollista.
Tilauksesta lähetetään sähköpostivahvistus Asiakkaan syöttämään sähköpostiosoitteeseen.

Viimeistään maanantaina tehdyt tilaukset voimme toimittaa saman viikon perjantaina.

Hinnat ja painot

Tuotteista veloitetaan hinta tilaushetken tilanteen mukaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Tuotteet on hinnoilteltu keskimääräisen painon mukaan ja painoissa saattaa olla pientä vaihtelua (+-5%), johtuen siitä että kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä.

Hintoihin lisätään lähetyskulut seuraavasti:

Lähetyskulut sopimuksen mukaan.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Makkaramestarit pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja sekä toimitusehtoja, kuitenkin niin, että jo tehdyt tilaukset toimitetaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleen hinnan ja ehtojen mukaisesti. Jos jokin tuote on päässyt loppumaan, asiakkaaseen otetaan yhteys puhelimitse ja sovitaan korvaavasta tuotteesta tai mahdollisesti maksun palautuksesta.

Toimitustavat

Makkarasuolet toimitetaan kirjepostina.

Säilykkeet ja ilmakuivatut lihatuotteet toimitetaan postipakettina.

Varrassika toimitetaan kylmäkuljetuksena/terminaalitoimituksena.

Maanantaina tehdyt tilaukset voimme toimittaa saman viikon perjantaina, ellei muuta ole ilmoitettu.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout -maksujärjestelmä.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, verkkopankit ja pankki-/luottokortit.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun

Peruutus-, vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupasta myydyt tuotteet ovat tuoreita elintarvikkeita eikä niillä ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §).

Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla vastaava tuote tilalle tai muutoin erikseen sopimalla.

Mikäli lähetystä ei voida luovuttaa vastaanottajalle Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tilauksessa määriteltynä aikana, lähetys palautuu eikä sitä hyvitetä.

Tuotteiden tarkistaminen ja reklamaatiot

Asiakasta kehotetaan tarkistamaan mahdolliset tuotevirheet heti toimituksen saatuaan sekä säästämään tuotepakkaus. Mikäli Asiakas havaitsee virheen, hänen tulee säilyttää tuote, jota reklamaatio koskee, ja olla kohtuullisessa ajassa yhteydessä Makkaramestareihin tuotepalautuksen sopimiseksi.

Kun Makkaramestarit on käsitellyt valituksen, se antaa toimintaohjeet viallisen tuotteen ja tuotepakkauksen palauttamiseksi Makkaramestarit Oy:lle. Palautusvelvollisuuden täyttäminen on edellytys korvaavan tuotteen saamiselle edellisen kohdan mukaisesti. Makkaramestarit korvaa Asiakkaalle palauttamisesta aiheutuvat kulut.

Sovellettava lainsäädäntö ja riitojen ratkaisu

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti neuvotteluteitse ratkaisemaan näistä Ehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet.

Mikäli neuvottelut eivät johda sovintoratkaisuun, erimielisyydet ratkaistaan Suomessa, ensisijaisesti Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.

Asiakaspalvelu

Asiakasta kehotetaan tuotteeseen liittyvissä ongelmatilanteissa olemaan yhteydessä Makkaramestarit Oy:n asiakaspalveluun, puh.: 040 7514206

Verkkokaupan ylläpitäjä

Ilmajoen Makkaramestarit Oy
y-tunnus: 1545042-6
Luovantie 223
60760 Pojanluoma
Puh: 06 – 4228 990