huipulla

yritys

Huipulla- ravintolan taustalta löytyvät Ilmajoen Makkaramestareista tuttu pariskunta Katja ja Vesa Luhtala yhdessä Pertti Rauhalan kanssa. Nämä kolme lähtevät luotsaamaan Huipulla- ravintolaa huipulle, panostaen varsinkin lounastarjoiluun niin liha- kuin kasvisruokienkin osalta. Huipulla ravintolan löydätte tutulta paikalta Joupiskan laskettelurinteiden alta.

Ilmajoen Makkaramestarit on Ilmajoen Pojanluomalla toimiva, vuonna 1999 perustettu ”lihanjalostuspaja”, joka jalostaa erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Makkaramestarit on palkittu Vuoden 2008 luomuyritys -palkinnolla. Pienenä pajana Makkaramestareilla on hyvät mahdollisuudet vastata kuluttajien tarpeisiin. Makkaramestarit valmistavat korkealuokkaisia lihajalosteita sekä luomuna, että tavanomaisena. Makkaramestareiden tuotteita olet jo pitkään voinut löytää kauppojen hyllyiltä Makkaramestarit-tuotemerkin alta kauppojen hyllyiltä.