Ilmajoen Makkaramestarit

Ilmajoen Makkaramestarit on Etelä- Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoen Pojanluomalla toimiva,
vuonna 1999 perustettu ”lihanjalostuspaja”. Makkaramestarit jalostavat korkealuokkaisia
erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Makkaramestarien tuotteissa ei käytetä
kamaraa eikä minkäänlaisia arominvahventeita, joten kaikki maut ovat aitoja.

Lampaansuoli makkaranvalmistukseen (alkuperä EU)

Lampaansuoli on ohutta ja vaatii makkaran valmistajalta jo hieman enemmän taitoa. Aloittelevalle makkaran valmistajalle suosittelemme siansuolta, joka on paksumpaa ja kestävämpää.

Lampaansuoli on läpimitaltaan 20-22 millimetriä ja kokonsa puolesta se sopii käytettäväksi nakkien, bratwurstien ja muiden ohuiden erikoismakkaroiden päällysteenä. Yhdestä suolesta saa n. 3 kiloa valmista makkaraa.

Suolet on säilötty suolaamalla (ns. tönkkösuolaus).
Suolatut lampaansuolet suositellaan huuhdeltavan ennen käyttöä. Lämpimällä vedellä huuhdeltu suoli pehmenee nopeasti ja liika suolaisuus poistuu.

Lampaansuoli säilyy lyhyitä aikoja huoneenlämmössä. Pidempiaikainen säilytys viileässä valolta suojattuna.

Toimitus kirjeenä.

12,00  12,00 

TOIMITUSKULUT

Suolet:

  • 1-4 kpl 5 €

Muut painon mukaan:

  • 0-2 kg 8 €
  • 2-7 kg 10 €
  • 7-15 kg 12 €
  • 15-35 kg 18 €
  • Nouto Huipulla- ravintolasta ILMAINEN.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN TOIMITUSKULUJEN MUUTOKSIIN.

Lampaansuoli makkaranvalmistukseen (alkuperä EU)

Paino 0,0375 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lampaansuoli makkaranvalmistukseen (alkuperä EU)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakaspalvelu