Ilmajoen Makkaramestarit

Ilmajoen Makkaramestarit on Etelä- Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoen Pojanluomalla toimiva,
vuonna 1999 perustettu ”lihanjalostuspaja”. Makkaramestarit jalostavat korkealuokkaisia
erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Makkaramestarien tuotteissa ei käytetä
kamaraa eikä minkäänlaisia arominvahventeita, joten kaikki maut ovat aitoja.

Siansuoli makkaranvalmistukseen (alkuperä EU)

Siansuoli on paksua ja kestävää. Se sopii loistavasti aloittelevalle makkaran valmistajalle. Siansuoli on läpimitaltaan 30-32 millimetriä ja sitä käytetään usein grillimakkaroissa. Yhdestä suolesta saa n. 4-5 kiloa valmista makkaraa.

Suolet on säilötty suolaamalla (ns. tönkkösuolaus). Suolatut suolet suositellaan huuhdeltavan ennen käyttöä. Lämpimällä vedellä huuhdeltu suoli pehmenee nopeasti ja liika suolaisuus poistuu.

Siansuoli säilyy lyhyitä aikoja huoneenlämmössä. Pidempiaikainen säilytys viileässä valolta suojattuna.

10,00  10,00 

TOIMITUSKULUT

Suolet:

  • 1-4 kpl 5 €

Muut painon mukaan:

  • 0-2 kg 8 €
  • 2-7 kg 10 €
  • 7-15 kg 12 €
  • 15-35 kg 18 €
  • Nouto Huipulla- ravintolasta ILMAINEN.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN TOIMITUSKULUJEN MUUTOKSIIN.

Siansuoli makkaranvalmistukseen (alkuperä EU)

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siansuoli makkaranvalmistukseen (alkuperä EU)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Asiakaspalvelu