Ilmajoen Makkaramestarit

Ilmajoen Makkaramestarit on Etelä- Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoen Pojanluomalla toimiva,
vuonna 1999 perustettu ”lihanjalostuspaja”. Makkaramestarit jalostavat korkealuokkaisia
erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Makkaramestarien tuotteissa ei käytetä
kamaraa eikä minkäänlaisia arominvahventeita, joten kaikki maut ovat aitoja.

Kaikki tuotteissa käytetty liha on 100 % suomalaista.

Vaihtuva valikoima.

Puhdasta käsityötä

Kaikki Makkaramestarien tuotteet valmistetaan käsityönä puhtaista ja “aidoista” raaka-aineista. Emme käytä lihanjalostuksessa lainkaan kamaraa eli nahkaa, emmekä aromivahventeita (glutamaatteja). Näin tuotteissamme on aito maku.

Huomaathan, että verkkokaupasta löytyy vain osa tuotteistamme! Ota yhteyttä, jos tilauksesi koskee muita kuin verkkokauppatuotteita.

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Ravintola Huipulla yhteydessä Joupiskan laskettelurinteen juurella.

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Ravintola Huipulla yhteydessä Joupiskan laskettelurinteen juurella.

Aukioloajat:

  • ma-pe 10.30-18
  • la 11-18
  • su 12-18

Myymälän puhelin 0407514206
MENU

TOIMITUSKULUT:
Suolet: 1-4 kpl 5 €

Muut painon mukaan:

  • 0-2 kg 8 €
  • 2-7 kg 10 €
  • 7-15 kg 12 €
  • 15-35 kg 18 €
  • Nouto Huipulla- ravintolasta ILMAINEN.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN TOIMITUSKULUJEN MUUTOKSIIN.

Ilmakuivatut lihatuotteet

Suolet makkaranvalmistukseen

Säilykkeet

Kokonaiset

Tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla vähintään kolme viikkoa ennen toimitusta.

Kylmäkuljetusrahti lähimpään terminaaliin, josta asiakas noutaa 100 €. Soita ennen tilauksen tekoa niin varmistetaan kuljetuksen onnistuminen.

Kokonainen varrassika

Varrasika kokonainen n. 70 kg / vaihteluväli 63-75 kg 

Hinta 850 € vapaasti tehtaalta noudettuna.

Kokonainen palvattu karitsa

Kokonainen palvattu karitsa n. 18 kg (16-19kg) 400 € vapaasti tehtaalta noudettuna. 

Asiakaspalvelu

Huomaathan, että verkkokaupasta löytyy vain osa tuotteistamme!
Ota yhteyttä, jos tilauksesi koskee muita kuin verkkokauppatuotteita.