Ilmajoen Makkaramestarit

Ilmajoen Makkaramestarit on Etelä- Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoen Pojanluomalla toimiva,
vuonna 1999 perustettu ”lihanjalostuspaja”. Makkaramestarit jalostavat korkealuokkaisia
erikoislihavalmisteita ainoastaan suomalaisesta lihasta. Makkaramestarien tuotteissa ei käytetä
kamaraa eikä minkäänlaisia arominvahventeita, joten kaikki maut ovat aitoja.

Nduja (n. 200g)

Ilmajoen Makkaramestareiden Nduja on aito italialaistyylinen, ilmakuivaamalla valmistettu levittyvä salami (kestomakkara), jota voidaan syödä sellaisenaan. Kokeile sipaista Ndujaa leivän päälle levitteeksi voin sijaan ja heittää kaveriksi pala juustoa. Nduja sopii erinomaisesti pizzaan, jonka päälle se annostellaan nokareina. Lisäksi se sopii myös muuhun ruoanlaittoon, kokeile Ndujaa esimerkiksi pastakastikkeen joukkoon.

Kestomakkara nimitys viittaa säilyvyyteen, joka on parempi verrattuna muihin makkaroihin, johon vaikuttaa oleellisesti makkaran alhainen vesipitoisuus. Nduja säilyy lyhyitä aikoja huoneenlämmössä. Pidempiaikainen ja avatun tuotteen säilytys viileässä valolta suojattuna.

8,00  8,00 

TOIMITUSKULUT

Suolet:

  • 1-4 kpl 5 €

Muut painon mukaan:

  • 0-2 kg 8 €
  • 2-7 kg 10 €
  • 7-15 kg 12 €
  • 15-35 kg 18 €
  • Nouto Huipulla- ravintolasta ILMAINEN.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN TOIMITUSKULUJEN MUUTOKSIIN.

Nduja (n. 200g)

Ainesosat: Suomalainen sianliha, paprika, suola 4%

Ravintosisältö per 100 g:

  • Energiaa 2231 kJ/ 553 kCal
  • Rasvaa 55 g, josta tyydyttynyttä 24 g
  • Hiilihydraatit 1 g
  • Proteiini 22 g
  • Suolaa 4 g
Paino 0,2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nduja (n. 200g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Asiakaspalvelu